Ден на Розата

Днес, 07.06.2022 учениците от 8а клас, Специалност „Икономическа информатика“, Професия „Икономист-Информатик“ подготвиха импровизиран „Ден на Розата“ в ПГЗ „Тодор Рачински“ с представяне на английски език на различни продукти, направени от рози: конфитюри, сладка, сапуни, кремове, сиропи и домашно приготвени сладкиши с рози и разбира се много разнообразни сортове рози в различни и неповторими цветове.

Учениците разполагаха с 5 дни за проекта, в които трябваше да намерят информация за розата в интернет. Като истински информатици, те се справиха със заданието перфектно. Представянето на английски език на донесените от тях продукти, показа високо владеене на езика и отлична интонация, а това беше и целта на урока.

Изказваме сърдечна благодарност на ръководството на ПГЗ „Т. Рачински“ в лицето на Директора, Госпожа Кристияна Иванова, която за пореден път уважи нашата покана и похвали учениците за отличното им представяне.

Благодарим и на родителите, и близките на нашите възпитаници за това, че винаги подкрепят и участват в наши инициативи, като в едно голямо семейство!

Бъдете здрави!

Pin It on Pinterest