Пореден успех по „Счетоводство“

Пореден успех на учениците от Иновативна професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“ в националното онлайн ученическо състезание по „Счетоводство“.

С гордост можем да заявим, че Симона Николова ученичка от XII а клас зае трето място на националната университетска олимпиада за ученици, секция „Счетоводство“, организирана от Икономически университет Варна.

За постигнатия резултат, тя получава оценка Отличен 6,00 при кандидатстване в Икономически университет Варна и се освобождава от заплащането на една семестриална такса.

Нашият успех не спира до тук! Василка Тодорова, също от XII a клас получава оценка Отличен 5,75 на националната университетска олимпиада за ученици, секция „Счетоводство“.

Ментор на отбора беше г-н Ангел Ангелов – преподавател по Икономически дисциплини в Иновативна професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“.

В националната университетска олимпиада за ученици, секция „Счетоводство“ участие взеха 20 гимназии от цялата страна със 193 ученика.

Това за пореден път доказва, че обучението в Иновативна професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“ е на много високо ниво.

Pin It on Pinterest