141 Години от Освобождението на България

На 1 март учениците от 8 А клас – иновативната паралелка на Професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“, посетиха Исторически музей – Генерал Тошево, за да отбележат заедно 141 години от Освобождението на България.

Прочетете повече

Поклон Пред Паметта на Апостола!

По повод 146 годишнината от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски, г-жа Екатерина Буюклиева проведе иновативен урок в час по история, и запозна учениците от иновативната паралелка на Професионална гимназия по земеделие „Тодор Рачински“ с живота и делото на Апостола.

Прочетете повече

Урок по Френски с г-н Ерик Перотел

Учениците от иновативната паралелка на ПГ по земеделие “Тодор Рачински”, изучаващи интензивно френски език, се срещнаха с френския културен аташе в България г-н Ерик Перотел и г-жа Славянка Стамова – директор на Френския културен инсттиут в град Варна.

Прочетете повече

Проект „Иновативно Училище“

Професионална гимназия по земеделие даде старт на иновативното професионално образование. Огромни благодарности на г- жа Цветелина Христова, която прегърна идеята тържеството да се проведе в двора на Историческия музей, и да ги поведе в интересните зали с експонати.

Прочетете повече

Pin It on Pinterest